Beton Cire

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Cena tam, cena tukaj, cena spet drugje. Vedno je danes potrebno gledati te cene. Sama imam to težavo, da čeprav ne gledam prvo na ceno, recimo, da si grem kupiti neko obleko ali pa obutev, ne gledam na ceno ampak prvo si izberem tisto kar mi najprej pade oči v in vedno mi bo tisto všeč kar je najbolj drago! Potem glede pohištva tudi.

Sejem je danes odprl svoja vrata zato lepo vabljeni na naš razstavni prostor v halo O (Oda – pod Slovenijalesom), številka 80.

Posted by Art Dizajn on Tuesday, March 11, 2014

Ne gledam na cene in bom vedno izbrala tisto pohištvo, ki je najbolj drago. Očitno imam res precizen okus za stvari. Zdaj pa sem prvo začela gledati cene, in sem naredila ravno obraten sistem! Z možem morava zdaj ravno kupiti nekaj in sem šla prvo pogledati na splet, če imajo cene, če je vse gor kar midva potrebujeva šele nato sva šla direkt v trgovino. Zato sem v spletni iskalnik vpisala »beton cire cena« in sem poiskala kakšne so kaj cene, da ne bi spet sprva že izbrala nekaj dragega in da mi ne bi potem za brezveze vzelo čas, ko bi iskala nekaj kar bi mi bilo vsaj približno všeč.

 

Galerie photo - béton ciré 22 BETON INSIDE by CARRELAGE HARMONIE

In sem videla cene, rekla ok so v najinem dosegu in nato sva šla to tudi kupiti. Dobila sva kar veliko tega, še več kot sem pričakovala namreč, ker sva še nek popust dobila in sva bila kateri kot bolj vesela. Vsi smo ponavadi veseli, ko dobimo nek popust, kajne? Sedaj pa samo pot pod noge in hitro veselo na delo! Beton cire je doma, zdaj pa delat!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja