EKO je IN!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

V zadnjem času zelo opažam, da so aktualni eko izdelki. Tudi vi to opažate ali ne? Če res, ful se mi zdi, da je to postalo popularno. Res je da je mogoče malo dražje to, ker je pač eko, ampak ljudje kar veliko kupujejo to, tudi sama.

Mislila sem sprva, da nas je malo takšnih, ampak ljudje pač hočemo zdravo živeti in si privoščimo takšne reči, pa čeprav nimamo ogromne plače. Treba je za svoje telo tudi kaj narediti ne pa samo vase dajati čipsa, čokolade, bonbonov, hamburgerjev in te nezdrave hrane. Jaz sem tega včasih kar veliko pojedla priznam, potem pa sem si rekla da je dovolj tega mojega nezdravega prehranjevanja in da bom rekla temu konec in NE!

Green Kiss BIO chocolate 30 g | Keiko

 

Sprva mi je bilo kar težko se odreči kebapu, hamburgerjem in tem zelo nezdravim rečem, ampak kaj če so tako zeloooo dobri. No in potem prva dva tedna je bilo najtežje skoz zdravo jesti, ampak čez čas se pa navadiš in po mesecu dni sploh nimaš več neke potrebe po tisti hitro pripravljeni hrani in sladkarijah.

Saj kdaj na kakšnem rojstnem dnevu recimo, ok, tam se že malo pregrešiš in poješ kakšno sladkarijo, torto, ampak ne več tako veliko kot sem jaz osebno sama prej. Nikoli nisem bila debela, ker lahko sem jedla koliko se hotela pa se nisem zredila, nehala sem samo zaradi tega, ker ni to dobro niti za moje zdravje niti za moje ožilje.

In pa sedaj, ko bolj zdravo jem imam tudi veliko več energije kot prej in sem bolj vesela, motivirana in imam željo po vsem, ko pa je prej nisem imela. Preizkusite in boste videli, da je eko super.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja