Eterična olja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Sama sem se malo zanimala za tale eterična olja ko so. Slišala sem, da se bolj kot ne uporablja za savne, za odišavljanje prostorov ali pa kot dodatek k masažnim oljem. Meni je zelo všeč to, ko imaš doma v določenih prostorih ta eterična olja in potem, ko greš mimo ali pa si v tistem prostoru pa ti tako zadiši vse skupaj in si tako omamljen od dišav, da si potem cel čas tam.

Intenzivne dišave | L'OCCITANE en Provence | Slovenia

Si potem kot v eni simfoniji in zaspiš, ker ti je tako fajn. Drugače pa, hja, moremo gledati na to, da se počutimo v svoji hiši prijetno in udobno, če pa imamo tam in tam kje kakšne dišave pa še toliko boljše. Tako kot nam v kuhinji zadiši hrana, nek slasten dunajski zrezek, ki vam ga je dragi ravnokar spekel, tako vam v drugih prostorih diši, ne vem, divja češnja, vanilija, sivka in podobno.

Aromaterapija in eterična olja

Udobje je zelo ključna stvar, kajti tam kjer se človek udobno počuti tja bo venomer zahajal in logično da ljudje najraje zahajamo v svoj lasten dom, no vsaj pri meni je tako, doma sem najraje, še raje pa v postelji med rjuhami, kjer sladko spim. Kakšno udobje pa je vam všeč? Kaj potrebujete, da se počutite vesele, razigrane, polne življenja? Vsak dan živite kot da je zadnji in boste videli kako je življenje fenomenalno, prava fuzija okusov in vonjav, če smo že pri eteričnih oljih.

Eterična olja za dišeč in čist dom | Bodi eko

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja