Koloidi uničujejo bakterije!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Bakterije nas spremljajo na vsakem koraku. Lahko so tako rekoč kjerkoli, in nekatere bakterije lahko slabo vplivajo na nas, spet druge pa nam nič ne morejo. Odvisno od tega kakšen imamo tudi imunski sistem.

Making Colloidal Silver Colors

Če imamo dober imunski sistem smo zelo trdoživi, in bi lahko rekli da nam redkokdaj kaj pride do živega, če pa je naš imunski sistem slab pa tudi kakšna grda bakterija nam prej pride do živega. Po veliko raziskovanjih pa sem našla tudi definicijo, da koloidno srebro uničuje bakterije. Tega sama do sedaj nisem vedela, ampak mora očitno biti kar veliko na tej definiciji, ker sem tudi po forumih in raznih spletnih straneh, kjer ljudje, ki so to že jemali pritrjujejo, da je to res učinkovito zdravilo. Ker včasih, ko mene osebno kaj muči, kakšne zdravstvene težave in mi ni ravno hoditi do zdravnika, včasih res ne veš po katerem zdravilu bi posegel, ker je že toliko različnih zdravil na trgu.

Plant Growth and Colloidal Silver | eHow

Zdaj je pa tudi čisto odvisno spet od organizma samega in imunskega sistema, kako bo določeno zdravilo »prežvečilo«. Ampak glede na to, da sem na to koloidno srebro slišala dobre komentarje in da so ljudje zadovoljni z njegovim rezultatom, potem pa res mora biti nekaj na tem zdravilu, da je res dobro, da se tudi veliko prej počutimo dobro in zdravo!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja