Nakup novega starega vozila

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Moj prijatelj si je imel namen kupiti nov avto in zato je moral nekako se svojega starega znebiti. Varčeval si je za nov avtomobil kar dolgo in končno je napočil njegov čas, da si kupi enega popolnoma novega.

Ni vedel pa kaj naj stori s svojim starim avtomobilom in sem mu kot prijatelj svetoval, da naj gre na splet, ker tam so avto oglasi in lahko da svojega na splet in ga tam preko skuša prodati, mogoče pa bo koga zanimal, ker bil je lepo ohranjen tako od znotraj kot od zunaj, znamka je bil Renault in res je bil tudi v dobrem voznem stanju, ker prijatelj vedno na avte skrbi tako kot da skrbi zase.

Picture-courtesy-ericpeters. ...

 

Z avti se skoraj da več ukvarja kot sam s seboj. Ga polira, umiva, ker je vsake toliko umazan in je potrebno, sploh, ker je bele barve in tam se umazanija res hitro vidi. Ponudil mi je, če bi ga jaz kupil, ampak kaj čem jaz z njegovim avtom, če pa imam jaz svojega lepega Peugeota. Jaz sem se na svojega navadil in mi je trenutno super in ga ne bi nikakor zamenjal, čeprav je mnogo bolj starejši kot pa njegov reno.

Renault Megane vaihtoautot - Nettiauto  Peugeot 407 @ Top Speed

 

 

Ko se na nekaj navadiš se težko ločiš od tega. To je enako kot da zapustiš svojo ljubezen, zelo težko jo boš pozabil, potreben bo čas, tako pa je tudi pri nekaterih materialnih stvareh. No vsaj nekateri smo takšni. Kako ste pa vi navezani na vaš avtomobil?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja