Iščem tonerje za HP

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Če veliko tiskamo in naš tiskalnik dela venomer se barva slej ko prej konča in je ni več. Jaz imam doma HP, ki mi je zelo všeč in tudi tonerji za HP so v mejah normale, res ni pretirana cena, je za vsak žep. Vesela sem, da ko sem kupovala tiskalnik, da sem se odločila za hp, saj je res vreden svojega denarja in tudi tonerji so cenovno dostopni vsem, ne kot nekateri tiskalniki, ki potrebujejo veliko barv in so cene res previsoke, če mene kdo vpraša.

HP LaserJet 3050 toner refills & cartridges

Sicer ok, res je, da nekateri pač potrebujejo boljši tiskalnik zato pač morajo tudi odšteti veliko več kasneje za barvo, ampak za mene je ta, ki ga imam sedaj popolnoma zadosti in mi je čisto v redu, kajti sprinta mi vse tako kot jaz hočem in zadostuje, da se sprintajo seminarske, razni zapiski in podobno. Vem, ko sem pred leti leti imela maturo, sem si res veliko printala te zapiske in sem mislila, da mi bo barva šla prehitro ampak ne, sem ven dobila čisto vse kar sem imela namen sprintati.

Moj tiskalnik je sedaj že kar star, je zelo veliko let za njim, nekje deset se mi zdi in še vedno dela kot da bi ga ravnokar prinesla iz trgovine. Printa lepo, skenira tudi in to mi je ok. Zato, ko si kupujete tiskalnik si kupite takšnega kakršnega potrebujete zase, za kakšne potrebe ga potrebujete, ker nima smisla kupovati nekega dragega, če ga tako ne potrebujete nekaj preveč in niti ne potrebujete nekih extra dobrih sprintanih listov.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja