Poceni okna

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Moja babica in dedek sta si po zelo dolgem času zamenjala vsa njuna okna. Za ta okna so zbirali vsi njuni sinovi in hčere. Moram pa reči, da glede na količino oken so bila poceni okna, in so jih dobili po izredno ugodni ceni. Okna babice in dedka pa so bila res zelo potrebna obnove, kajti noter je tako zelo pihalo. Ko sem šla k njima na obisk sta vedno kurila na drva in vsa ta toplota je šla ven, notri se sploh več ni zdelo, da se kuri, ker so bila okna res v tako slabem stanju.

$189 Windows - Cheap Windows | Kansas City, MO | Cornerstone Home ... Residential Window Repair & Replacement | ACE Glass Construction ...

Tako rekoč bi lahko rekli, da sta kurila zaman in sta drva vrgla tako rekoč stran. Ravno zato pa so se moji strici in tete, med njimi tudi moja mama odločili, da bodo dali skupaj nekaj denarja in jima privoščili nova okna. Kajti njuna pokojnina je res zelo majhna, plus tega morata plačevati položnice, pa še hrana je nujno potrebna in denar gre takoj, včasih še prej preden sploh pride!

Old Window With Nice Frame Stock Photo, Picture And Royalty Free ... Nice window sill FRANCE - Barbara Eggermann - Photoimpressions

Zato se mi zdi res lepa gesta, da so stopili skupaj in naredili nekaj res koristnega. Seveda, če bi imela veliko pokojnino ne bi bilo treba zbirati denarja, glede na to, da pa imata res minimalno pa je to res lepa poteza. Država samo gleda, da jemlje denar, nikoli pa se ne vpraša kako naj ljudje z minimalno plačo preživijo?! Sploh, ko je potrebno več kot pol denarja dati samo za položnice, kje pa je še hrana?! Za luksuz pa denarja tako zmanjka!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja