Sprosti se in zadihaj!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba! To je pot za boljše življenje. Ko se gibamo, telovadimo, pozabimo na vse naše tegobe, ki nas pestijo. In ja, vem na kaj boste prvo pomislili, ko vam rečem besedo telovadba, pomislili boste na to, pa jooj, kako naj telovadim če nimam moči to sam delat, ne bo mi uspelo, vem da se to ne bo izšlo. Nič bat!

Rešitev, ki vam lahko pomaga je Matevž Krajnc, osebni trener, ki ti bo pomagal, da se navadiš kako telovaditi, kje, kako se motivirati, in v glavnem res vse, da boš na koncu takšen človek, da ne bo več potrebne pomoči osebnega trenerja, ampak boš sam svoj šef in ti ne bo noben problem iti telovaditi, postala ti bo že rutina. Hja, vem da se to sliši neverjetno in neizvedljivo, ampak verjemite, vse se da če se hoče.

No, recimo telovadba je ena izmed top rešitev kako malce iz svojih vsakdanjih stvari, potem druga stvar je glasba, to res tudi zelo pomirja. Lahko poslušate glasbo kar tako, na glas, lahko si jo naredite na telefon ali kam drugam, da poslušate na slušalke in se umirite. Ampak seveda ni ravno priporočljivo poslušati nekih tužnih pesmi, žalostnih, hehe, ampak bolj vesele, polne pozitivne energije, to je potrebno poslušati, da se naša energija dvigne. Naslednja stvar so tukaj knjige, dobre knjige, napete knjige, knjige, ki te tako potegnejo vase, da ne moreš dati več knjige iz roke, in jo na koncu prebereš v enem dnevu, to je to.

Ampak vseeno izmed vseh stvari je najboljša opcija izmed vseh naštetih je telovadba, kajti vseeno se tam dobro prepotimo in naredimo nekaj za svoje telo in duha. Tako, da kaj pravite, katera odločitev bo vaša?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja