Prodaja preko spleta

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Tisti, ki kaj prodajate, potrebujete nek kraj, spletni naslov, kjer lahko nekdo, ki si sprva ogleda določeno zadevo nato to tudi kupi in postane iz prvotnega oglednika nato kupec. In to vam pripomore izdelava spletne strani.

Na tej strani morate nato pokazati, da ste boljši od vaših konkurentov in mogoče, da tudi ponujate kaj več kot pa nekdo drug, ker pri kupcih je najbolj pomembno to, da je veliko ponudbe in da je cena solidna, sploh v teh časih, ko si ljudje več ne morejo kaj veliko privoščiti.

Set up Related Products, Up-Sells, and Cross-Sells | WooThemes ...  55 cool new ways to use landing pages — ion interactive

 

Na strani morate potem seveda zajeti popolnoma vse podatke, ki mislite, da bodo gledalca vaše spletne strani zanimale, ker ko nekoga nekaj zanima hoče vedeti o določeni zadevi popolnoma vse! Imeti morate neke cilje, želje, vedeti morate kaj hočete doseči.

V vsako stvar je potrebno vložiti nekaj truda, dela, nič ne zraste čez noč, nobeno podjetje ni takoj obogatelo, če se ni nekje začelo vlagati svoje delo in kazati, da hočemo nekaj doseči. In tisti, ki se najbolj trudijo in se vidi tudi, da jim ni vseeno za kupce, da jim hočejo dati kar se da največ ponudbe in dobrega svetovanja, takšni ljudje bodo na koncu tudi uspeli! Zato vztrajajte in se nikoli ne predajte, ves trud se slej ko prej poplača!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja