Stenske ure

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Eternal_clockZanimive stenske ure lahko polepšajo prostor kot celoto. Kot primer lahko navedemo otroško sobo, dnevno sobo, kuhinjo, ki bi jim stenske ure mnogo polepšale prostor. In pa če gledamo na dolgi rok nam stenske ure pomagajo, da takoj na vsakem koraku vidimo koliko je ura, da ne skačemo po celem stanovanju preden najdemo neko uro, da bi izvedeli koliko je. Če pa je v vsakem prostoru vsaj ena pa je vse mnogo bolj olajšano vse skupaj. Ali ni tako? Saj ni potrebno, da je v vsakem prostoru neka ogromna, to ne, vendar že kakšna majhna je popolno zadostljiva.

Butterfly-clockStenske ure pa so pomembne oziroma bolje rečeno koristne v otroških sobah. Obstaja že veliko različnih vrst in motivov ur. In ko otrok odrašča se uči črk, številk, živali in podobne reči. Kaj bi bila najboljša opcija, da se otrok nečesa nauči hitreje? Kupite stenske ure, ko so na njih narisane živali, številke in podobne reči. Da tudi to obstaja! Torej se lahko nauči številk in nekaj živali hkrati. Ni to preprosto? Otroci in tudi odrasli si mnogo bolje zapomnimo stvari, če so slikovno prikazane, zatorej izbirajte nekaj kar je bolj slikovnega produkta za boljše in lažje učenje.

Torej kakšne stenske ure pa so vam všeč? Kakšne oblike, vrste, motivi? Izbiranje je samo vaše kako in kaj si boste uredili svoje gnezdece. Predlogi pa vseeno niso odveč, kajne? Vsak nasvet je več kot dobrodošel, vsaj meni se tako zdi.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja