Enodnevni izleti v naravi

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

So pri vas doma enodnevni izleti aktualni ali ne? Ali ste bolj tip človeka, da niste ravno za enodnevne izlete ste pa bolj za kakšne vikend pakete? No jaz sem tip človeka, ki imam rada oboje. Če ni prilike, da bi si s fantom omislila kaj za več dni pride logično v poštev nekaj kar je enodnevnega. Zakaj pa ne?

Triglavski narodni park, Slovenija, uradna stran
Slovenski Triglav
Sindrom nemirnih nog in visok krvni tlak
Bodite eno z naravo!

Jaz govorim tako, uživajte življenje dokler ga lahko, ker ko ga več ne boste mogli uživati, takrat bo prepozno in vam bo žal, da si niste vzeli več časa zase in za svojo družino, da niste videli več prelepe neokrnjene narave. Če ne druga ste vsaj na svežem zraku, sploh, če greste nekam tja, kjer ni vsega tega prometnega vrveža. Tako sami pri sebi malo premislite in si odgovorite, koliko časa pravzaprav sploh, dnevno, porabite zase, da naredite nekaj zase, za svoje telo, da se boste vi dobro počutili in prav noben drug? Ne lažite si in ne zatiskajte si oči pred resnico, samo odgovorite si pri sebi in to spremenite, če je odgovor na to vprašanje ta, da še niti 15 minut ne porabite zase!

 

 

Sama včasih nisem nič kaj telovadila, po pravici rečeno, nič, veliko sem ležala in vedno sem bila utrujena, prav vedno! Potem nisem imela niti dobre prehrane in še tisto je vplivalo name, da sem se še slabše počutila in nisem imela niti malo energije ne zase kaj šele za koga drugega. Potem pa sem nekega dne se odločila, da bom to grdo navado dala proč in da se bom spremenila. Potrebovala sem kar nekaj časa, da mi je prišlo to v navado, ampak sedaj mi je v navadi in to počnem brez problema. Tako, da če vam ne gre, ne obupat, samo vztrajajte in vztrajajte do konca!!! Enkrat se vam bo že vcepilo v glavo, da je to dobro za vas in bodo postali enodnevni izleti in vsakodnevna rekreacija za vas že rutina.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja