Gel laki

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Oxy gel laki so za vaše nohte kot balzam za lase. Tudi nohti potrebujejo neko posebno nego, tako kot to potrebujejo lasje, obraz in podobno. Teh vrst lakov je ogromno, kot je tudi ogromno barv, ki jih lahko na svoje nohte nanašate popolnoma vsak dan druge barve. En dan lahko imate rdeče nohte, potem drug dan rumene, nato kožne barve, v glavnem kakršnekoli barve so vam všeč takšne lahko nanesete na svoje prelepe nohte.

25 UV Gel Nail Art Designs

 

Ste oblečene v bež hlače in neko podobno barvo majice? Potem bi vam ustrezala barva kot je bež ali pa bela, v obliki francoske manikure in še kaj bi se lahko našlo, vse je odvisno od tega kako ste oblečene, v kakšni barvi, kakšno torbico imate s seboj, kakšno obutev in na podlagi tega lahko izberete barvo laka, da boste v stilu in ne da ste oblečene v bež imate pa zelene nohte.

No nekako ne paše skupaj se meni zdi, ampak če pa vam ustreza pa je vse ok. Glavno, da se ve same počutite super. Jaz osebno rada kombiniram celotno svojo shemo, svojo obliko današnjega dne in nato prihodnjega in tako naprej, za vsak dan razmislim vnaprej kako bom urejena, saj je lepo, če je ženska vedno urejena od glave do pete. Vsaj jaz sem tega mnenja in se tega tudi držim. Deležna sem pogledov od moških in tudi sama sebi sem všeč, in če sem sama sebi ok potem je vse v najboljšem redu!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja