Iščem inštrukcije

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Inštrukcije so res pomembne, če nekega predmeta nikakor ne obvladamo! Če starši oziroma vi sami vidite, da je nek predmet tako šibak, da se ga nikakor ne morete naučiti za pozitivno oceno, potem je skrajni čas za novosti, da si poiščete neke inštrukcije, ker drugače vam bo trda predla. Sama vem kako je bilo pri meni, ko sem še hodila v šolo in sem imela predmet računovodstvo.

Inštrukcije Horizont | Inštrukcije, priprave na maturo, učenje ...

To mi nikakor ni šlo res ne in nikakor ga nisem mogla vsaj na pozitivno spraviti. Zato so mi doma rekli, da si moram najti nekoga, da mi bo pomagal, ker drugače bom ponavljala in eno leto vrgla stran. Jaz sem jih seveda poslušala in si našla neke inštrukcije za ta predmet. Parkrat sem se z inštruktorico dobila in sva šli popolnoma vse skozi, še to kar ni bilo tako nujno in, ko sva vse predelali sem dejansko začela predmet razumeti in ugotovila, da sploh ni težak, ampak očitno naša profesorica ni znala dobro razlagati snovi in če ne dobiš prave razlage in to logično, da nekdo ne bo razumel, v mojem primeru na primer jaz.

Pitagora Inštrukcije, Inštrukcije matematike, angleščine in ...

Tako da če dobro premislite boste videli, da če vidite, ko se sami spravljate k učenju in nekaj nikoli ne boste razumeli je bolje, da si dobite inštruktorja in naj vam razloži in po vsej verjetnosti boste začeli snov razumeti, ocene pa se bodo samo povečale!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja