Najboljši je Magento sistem

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Izdelava magento trgovine je spletna trgovina sedanjosti in prihodnosti. Magenta je namreč najbolj razširjen sistem za neke večje trgovine v katerega se lahko brez problema vnese ogromno artiklov. Torej, spoznali smo, da je to bolj kot ne za neke večje trgovine in ne za neke manjše.

magento_front.jpg

No, saj verjetno lahko to imajo tudi manjše trgovine ampak ni pa tako nujno kot pa pri nekih večjih trgovinah. To bodo najbolje znali oceniti prav ocenjevalci trgovin, no vsaj tako jih jaz imenujem, pač tisti, ki znajo izdelovati tovrstne trgovine bodo točno vedeli kako se tem stvarem streže. Zdaj, da bi se jaz v to postopila, ko imam trgovino in da bi sedaj šla izdelovati neko spletno trgovino ne bi naredila prav nič, ker nisem ta računalniški tip. Svojo trgovino fizično absolutno znam voditi, kar se pa tiče spletne prodaje pa nisem ravno vešča v tem.

Magento RS

Saj naučila se že bom kje je potrebno pogledati kdo je kaj naročil in tako naprej, ampak izdelava spletne strani kot take, to pa ne, to pa ni zame. Res, jaz sem pravi lojzek za tem računalnikom in je isto kot da bi nekega zelo starejšega človeka, ki ga tako ne zanima splet in računalnik nasploh, da bi njega postavil za to in bi mu rekel, sedaj pa to pa to naredi. Takšna sem jaz!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja