Kako hitro shujšati

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kako hitro shujšati? To vprašanje se sprašuje veliko žensk, ki hočejo imeti popolno postavo in izgledati zdravo ter fit. Ponavadi vedno delamo napako, ko hodimo zvečer v poznih urah na prigrizke v hladilnik, ker nas zagrabi lakota, sploh, če gledamo kakšen film po možnosti in so ravno na sporedu reklame, in ker nimamo kaj med reklamami za početi si rečemo, da se gremo lotiti hladilnika, ker nas je ravno takrat zagrabila Lakota.

How to Lose Weight. Causes, symptoms, treatment How to Lose WeightIn torej, pomislite, če to počnete vsak dan, kako se vam bo čez čas poznalo na zadnjici, na bokih, trebuhu. Sama sem to bedarijo ponavljala veliko let zapored. Ob večerih sem jedla sendviče, ker sem se navadila, da ne morem gledati televizije, če nimam nekaj za jesti zraven, da lahko malo grickam, potem da ne omenjam še ene večje bedarije, ki pa se je sploh ne bi smela dotakniti pa je čokolada! In, ker je bil ravno december, čas praznikov, in vsak ko je prišel na obisk je s seboj prinesel čokolado za pozornost in seveda se je ogromno čokolad nabralo v hladilniku, in kdo se jih je lotil? Jaz! V enem dnevu sem pojedla eno čokolado sama.

In seveda se mi je potem na zadnjici poznala ta slaba navada ob večerih in tudi čokolada dokler nisem rekla temu STOP! Rekla sem, da bom spremenila svoje prehrambne navade. Sicer imam pa srečo, da se mi ni zelo poznalo, ker nekateri če bi toliko pojedli kot jaz bi bili kot sod, jaz to sicer nisem bila ampak sem imela malo obline. Vendar v kolikor sem zamenjala prehrano in da nisem ob večerih jedla sendvičev sem v parih mesecih konkretno shujšala! Vse se da, če se le hoče!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja