Menstruacijska skodelica

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Biti ženska nikakor ni lahko. Ta menstruacija, potem britje, pričeska, make-up, ufff veliko dela imamo da skrbimo zase vsak dan. Marsikateri tudi zmanjka časa preden postori vse kar mora, da izgleda lepa. Saj ne da se pritožujem nad tem da sem ženska, ampak povem samo da je veliko več dela kot pa če pogledamo moškega, ki ne potrebuje ravno veliko časa, da se uredi. Kar se pa tiče menstruacije pa bom rekla samo tole, da marsikatera ženska gleda kaj je alternativa vložkom, ker so že tile tamponi ob katerih bi se najbolje počutil kot, če nosiš vložek, pa menstrualna skodelica pa take finte.

Running for Women: 6 Ways Running Impacts the Female Body | ACTIVE

Saj to je itak logično, da ti znanstveniki gledajo kaj vse bi izumili, samo da bi bilo nam ženskam lažje in zato jih še veliko bolj spoštujem. Če ne bi bilo teh ki iščejo nekaj novega, da bi nam bilo bolje potem bi verjetno ostali samo na vložkih in bi bilo to do konca življenja. Pa sedaj so še te tabletke in to, da je še vse veliko lažje. Ker pomislite, kako je ko se je ženska hotela poročiti in ker ni imela tabletk ni mogla ciklusa prestaviti, logično da poroke pa tudi ne moreš kar tako prestaviti, in je res groza imeti na poročni dan, poročno noč menstruacijo.

Gal Gadot has signed for three movies as Wonder Woman | GamesRadar

Tako da je res sreča, da sedaj še obstajajo te tabletke, da smo ženske lahko bolj srečne in da si lahko kalkuliramo kdaj ne smemo imeti menze in kdaj jo lahko imamo.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja