Okna

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kakšna bi izgledala stanovanja in hiše, če ne bi bila v njih prisotna okna? Smešno bi bilo, ne bi? Hiša bi bila kot ena hišica na drevesu, ko ne potrebuje oken in bi izgledalo čisto po češko po domače rečeno. Hja tako smo se že razvadili, če gledamo na preteklost česa vse niso imeli in, da pogledamo na sedanji čas kaj vse imamo in kako kakovostno in kaj vse, da si lahko samo misliš in se čudiš temu, wow to pa res obstaja ali kaj, to ja ne more biti res.

Humphrey Products of Winnipeg Ltd. - Energy Efficient PVC Windows

Aha, pa je res! Ko sva z mojim dragim si gradila hišo in logično sva dala v hišo vse novo, da bo potem res dolgo časa mir, nisva mogla verjeti koliko vrst oken vse obstaja in to. Na koncu koncev sploh nisva več vedela katera vzeti, ker so bila vsa enaka, no vsaj nama so se zdela enaka, ker sva totalna laika na tem področju, ampak baje so bile v oknih res korenite razlike, vendar kaj ko jih jaz itak ne prepoznam, to vedo samo tisti, kateri se ukvarjajo s temi rečmi in, ki jih zanima.

Replacement Windows | PVC Windows | Double Glazing

Na koncu sva se odločila za neka okna na podlagi tega, kako sva se zmenila s svetovalcem, kaj nama je on priporočal, sva se kar prepustila njegovemu znanju. Mnogo bolje je, da sva njega poslušala in ne naju dva, ker midva bi na tem področju totalno zamočila kot tudi na katerem drugem področju, kar se pač tiče gradnje hiše. Hja nismo vsi za vse, kajne?!

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja