Prelepi apartmaji na krasu

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Prenočišča na krasu so res fenomenalna sploh tisti svež zrak, da se res iz počitnic vrneš cel prenovljen, kot da si se ponovno rodil. In pa tudi apartmaji kras so za tisti kraj prečudoviti, se zlivajo z okolico in točno veš kje si, torej na krasu. Sama grem s svojo družino vsako leto sigurno na kras na počitnice, tako za par dni samo, tisti oddih.

Prenočišča - Gostoljubje - Štanjel

Prav počitnice za dva tedna imam poleti, ko se gre na morje, ampak v preostalem letu pa si privoščim kakšne tri dnevne počitnice, samo toliko, da svoje telo spet poživim in da si naberem novih moči tako za službo kot potem za družinske obveznosti, ko pa sem na počitnicah pa se pustim samo razvajati, super je ker ne rabim delati kosila, ker je vse v ceni, res prav sproščujoče je ko veš da ne rabiš nič niti pospravljati niti kuhati, res nič!

The 3 lakes | TRAINING IN PARADISE

In to je tista prava relaksacija. Ko sem tam hodimo na sprehode, zunaj spijemo kavico, se družimo, berem knjigo ob kaminu (no ponavadi smo vedno imeli kamin v hišici), potem kakšne družabne igre ob večerih in kakšen kozarček vina in je to to. Potem, ko si tam in so zunaj tisti hribčki in doline in že vidiš kje se boš lahko sprehajal in zajemal svež zrak. To je nekaj najlepšega!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja