Stenske slike doma

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

V moji hiši so stenske slike stalnica! Moj mož je vedno jezen, ker mora venomer vrtati te luknje v zid in noče, da bi bilo toliko lukenj po stenah, ampak ga vedno prepričam, da potem to tudi naredi.

25 Great Picture Wall Ideas - SloDive

Saj izgled, kako vse skupaj na koncu izgleda mu je všeč ampak nima pa nikakor rad, da so stene preveč načičkane kot on pravi, s preveč luknjami. Najine stene niso načičkane, da ne boste tega mislili, ampak so pa po stenah slike, ki so meni všeč in tudi mojemu možu. Tako, da ko se že zjutraj vstanemo smo obkoljeni s pozitivo in veselimi mislimi že, ko zagledamo slike in zvečer, ko pa gremo spat pa zaspimo tudi s pozitivnimi mislimi.

50 Beautiful DIY Wall Art Ideas For Your Home

Torej, vidite zakaj so pozitivne slike tako dobre in zakaj je fajn, da je to na stenah obešeno? Da boste vedno dobre volje, že ko boste sliko pogledali. Če se vaša žena ali obratno s tem ne strinja jo prepričajte v to. Samo pomislite, da vas žena oziroma mož, da se pač med seboj skregata in sta jezna en na drugega in bi najraje vse razbila po hiši. Amm, ne! Ne storiti tega! Raje pojdite do neke vam pozitivne slike, glejte nekaj minut, tudi pol ure če vam to pomaga v njo in boste videli, da se vam bodo živčki pomirili. Potem pa še naj kdo reče, da niso slike super. So, pa še kako zelo!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja