Znamka za vsakogar

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Reinsethel je znamka, ki odlično posluje že skoraj 50 let. Kar zagovarjajo je, da poslovanje z njimi in tako tudi njihova vizija za izdelke, le preprosto. Poleg preprostega pristopa, jim prav nič ne manjka občutka za kreativnost, prodajo in pomoč dobrodelnim organizacijam. Na naši spletni strani lahko poiščete veliko izdelkov iz njihove kolekcije.

 

Za prosti čas in še več

Za prosti čas je znamka Reinsethel pripravilo nahrbtnike, potovalne torbe, torbe za nakupovanje, ipd. Poleg tega ima kolekcijo kozmetičnih torbic in dežnih plaščev. Narejeni so prav za vsak okus. Izgled izdelkov je lahko preprost, enobarven. Na policah pa lahko najdete tudi take, ki so bolj edinstveni, z različnimi barvnimi vzorci. 

Pomembna je kakovost 

Materiali znamke Reisenthel so umetni, večina nahrbtnikov pa ima možnost pranja pri 30°C. Če bosta zunaj in vas bo ujel dež, naj vas ne skrbi, saj imajo nahrbtniki vodo odbojni material. Zapirajo se na zadrgo in imajo prostorno notranjost. Potovalne torbe so različnih velikosti, prav tako visoko kakovostne, vodo odbojne ter se zapirajo na zadrgo. Pomembno je, da imajo trak, ki se ga da dodatno namestiti ter celo sneti. Dežni plašči so primerni za vsakogar, tako za otroke, kot najstnike ter tudi odrasle. So vodo odbojni in imajo velike odprtine za roke, da nas ne ovirajo.

 

Dodatki po nizkih cenah

Poleg vsega opisanega, znamka Reisenthel v naših poslovalnicah BAGS&MORE ponuja dodatke. To so na primer: škatla za steklenice, otroške torbice in denarnice, torbe za nakupovanje hrane in pijače, previjalne torbe, šolske peresnice, ipd. S svojim značilnim dizajnom in ugodnimi cenami nas kar vabi, da si poiščemo še kaj, kar bi nam prišlo prav v našem okolju.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja