Ugotovi kaj te pomirja …

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Spolnost je danes še vedno ena takšna tabu tema, marsikdo ne upa spregovoriti o tem, ko ima težave, ko kaj ne gre kot bi moglo. Res je, da vseeno malce več se govori o tem, kot se je to včasih, vendar še vedno si ne upamo sproščeno spregovoriti o tej temi. Da nam kaj ne gre je tako v večini primerov kriv stres, stres nam daje raznovrstne bolezni, in čeprav se tega ne zavedamo v popolni meri je to še kako resnično. Velikokrat si mislimo, pa saj nisem v stresu, ampak ja, vedno ko tuhtate o nečem, vam ne gre iz glave, to so skrbi, in skrbi nam same od sebe prinesejo stres brez da bi vedeli, da smo v stresu, to se avtomatsko pojavi. In potem pridejo zaradi tega težave na kakšnem področju.

Lahko vam udari na želodec, lahko vam hormone pomeša, lahko nekaj xy. Stres je prava loterija bi lahko temu rekli, pride ko pride in ne veš kam in v kakšni meri bo prišlo. Se pa da seveda marsikaj tudi preprečiti oz. si na nek način pomagati. Danes dobimo že raznovrstne prehranske dodatke, zelo veliko pomaga gibanje, zdrava prehrana in podobno. Če se malce dotaknemo spolnosti obstajajo raznorazne zadevice, ki vam tudi lahko pomagajo, da je v postelji tako kot si želite, za moške so to morda kakšni kamagra geli in zakaj si ne bi pomagali, če si lahko.

In če gledate iz dobre plati, ko se ljubite nato s svojo boljšo polovico in deluje vse kot je treba ste posledično bolj sproščeni in ubijate ta stres s to sproščenostjo, kar je za vaše telo super, da se sprosti. Za vsako težave se vedno najde rešitev, le nikoli ne smete obupati, ampak morate le vztrajati in probavati stvari, da vidite kaj je dobro za vas. Če vidite, da vas osrečuje in pomirja branje knjig, potem počnite to, če vidite, da vas sprošča kavica s prijatelji, potem počnite to! Najdite si nekaj kar vas sprošča in to skušajte vpeljati v vaš vsakdan in se uprite stresu. Boste videli kako bo vaše zdravje veselo!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja